Armbanden display

Een armband display is een mooie manier om je waardevolle armbanden op te bergen. Door al je armbanden via een armband display op te bergen, houd je bovendien je armbanden bij elkaar. Op die manier voorkom je dat je armbanden onverhoopt zoek raken. Een armband display van Nova is ook zeer geschikt om horloges op te bergen.

Toont alle 5 resultaten

Soorten armband display

Je kunt terecht voor een groot assortiment armbanden displays. We maken onderscheid in een doos en een houder of standaard armbanden display. Ook beschikken we over 1 reisetui.

  • Armband display als doos: we hebben twee armbanden displays die we als doos aanbieden. Er is een doos met kussentjes waarbij je om de kussentjes je armbanden en/ horloges kunt bevestigen. Dit doe je eenvoudig door de kussentjes eruit te halen. Deze armbanden display geeft ruimte om 12 horloges, 12 armbanden of een combinatie daartussen op te bergen. De chique variant heeft een glazen deksel en kun je sluiten.
  • Armband display als houder: afhankelijk van het aantal armbanden of horloges dat u wilt opbergen, kunt u kiezen uit verschillende displays. We hebben een display bestaat uit één koker of een van drie lagen. Ook het materiaal en de kleuren verschillen. De ene houder bestaat uit velours, de andere uit polyurethaan of fluweel. Er is bovendien keuze uit zwart of grijs.
  • Reisetui: neem je armbanden eenvoudig mee als je op vakantie of een weekendje weg gaat met onze reisetui. Je bevestigt je armbanden om de rol bestaande uit velours en doet deze rol in de etui bestaande uit imitatieleer. Tip: ook zeer handig voor vertegenwoordigers in de juweliersbranche die bij potentiële klanten op bezoek gaan.

Als het u om de prijs te doen is, dan is de meest voordelige armbanden display €12,95. De andere varianten zijn €19,95.

Bestelinformatie

Ben je eruit en wil je de armbanden display van jouw keuze bestellen? Nova maakt je dit zo eenvoudig mogelijk! Je ziet direct of een van onze armbanden displays op voorraad is of niet en de prijs die vermeld staat bij het display is de totaalprijs: wij brengen geen verzendkosten in rekening. Bestel je bovendien voor 12:00 uur? Dan geven wij diezelfde dag jouw display mee aan PostNL. In veel gevallen heb je dus je display de volgende dag al in huis.