Display met klep

Een display met klep van Nova Sieradendisplays is ideaal om verschillende soorten sieraden op te bergen. Denk aan je kettingen, armbanden, oorbellen of ringen. Onze sieraden displays zijn echter niet alleen voor vrouwen. Ook mannen hebben baat bij een display met klep. Onze displays zijn namelijk ook handig om horloges en/of (zonne)brillen in op te bergen.

Toont 1 resultaat

Voordelen display met klep

Een display met klep heeft een paar voordelen ten opzichte van onze andere displays. Niet alleen ziet een display met klep er chique uit, ook zijn je sieraden beschermd tegen stof, vingerafdrukken of beschadigingen. Onze displays hebben allemaal een glazen deksel. Er is geregeld een actie voor een van onze displays met klep, waardoor je profiteert van hoge kortingen. Houd daarom onze website in de gaten.

Goedkope displays

We hebben vier displays met klep voor nog geen €20,-. Er is een speciaal display waarin mannen hun manchetknopen kunnen opbergen. Dit display is ook geschikt voor ringen en/of andere sieraden en is zowel buiten als binnen van grijs of zwart velours. De deksel van het display van grijs velours sluit je af met behulp van twee zilveren klikgespen. De variant van zwart velours heeft een goudkleurige klikgesp. Het display heeft acht rijen. De andere variant van grijs velours voor €19,95 is uitgerust met 12 vakken die 4 bij 4 centimeter zijn waarin je diverse soorten sieraden kunt bewaren. Tot slot, hebben we een display van €19,95 die speciaal voor armbanden of horloges is. Ook dit display heeft 12 vakken. Je horloges of armbanden kun je bewaren door deze om de kussentjes per vak te doen.

Combinatie Displays

Naast onze voordelige displays, kun je ook kiezen voor een combinatie display. In dit display is er een gedeelte speciaal voor (zonne)brillen en een ander gedeelte speciaal ingericht voor armbanden en/of horloges. Ook hebben we nog twee displays voor het opbergen van 10 of 12 armbanden en/of horloges. De kussentjes kun je er eenvoudig uitleggen zodat je je armband of horloge daar omheen kunt doen en terugplaatsen in het display. Ben jij eerder iemand die niet genoeg (zonne)brillen kan hebben? Dan is het display speciaal voor (8) zonnebrillen de juiste keuze.