Etuis

Je gaat op reis en neemt mee: een reis etui voor het opbergen van je sieraden! Natuurlijk, want ongeacht waar je heen gaat, kom je met je sieraden altijd goed voor de dag. En om te voorkomen dat je je sieraden op reis of tijdens je vakantie kwijtraakt, is een handige opberg etui van Nova Sieradendisplays een uitkomst. Uiteraard zijn onze reis etuis zeer compact, terwijl ze toch ruimte bieden aan een groot aantal sieraden. Bij Nova Sieradendisplays heb je al een reis etui vanaf €19,95.

Toont alle 7 resultaten

Etui voor oorbellen

Nova Sieradendisplays heeft 4 reis etuis voor sieraden in het assortiment. Afhankelijk van de sieraden die je mee wilt nemen, bieden wij verschillende oplossingen. We hebben twee reis etuis voor oorbellen. De kosten voor beide displays bedragen €24,95. Er is een sieraden etui voor 36 paar oorbellen, bestaande uit een soort boek met vier bladzijden. Op elke bladzijde zijn 18 gaatjes gemaakt waar je zowel knopjes als lange oorbellen kunt bewaren. De reisetui sluit je met een schuif riempje. De andere sieraden etui voor oorbellen heeft plaats voor 50 paar oorbellen. Nadat je de oorbellen hebt geplaatst, rol je dit display op en sluit je deze met klittenband: handig en compact! De buitenkant is zwart imitatieleer en de binnenkant van de rol is zwart fluweel. Deze reis etui komt ook zeer van pas voor vertegenwoordigers in de branche voor juweliers / mode / sieraden.

Andere etuis

Naast etuis voor oorbellen, kun je ook voor onze combinatie etui terecht. De rol die we aanbieden voor het opbergen van 50 paar oorbellen, bestaat ook als combinatie etui. In deze etui kun je 20 paar oorbellen opbergen, 8 ringen en 6 kettingen of armbanden. Ook dit sieraden display, rol je na het plaatsen van je sieraden op en sluit je met klittenband. De laatste reis etui die wij aanbieden is een velours rol. Deze rol is geschikt voor armbanden en horloges. Deze kun je eenvoudig op de rol plaatsen. Na plaatsing neem je de rol mee in een etui van zwart imitatieleer, die je kunt sluiten met behulp van een ritssluiting.

Bestel direct via deze pagina je favoriete reis etui voordat je op vakantie of op reis gaat. Bestel je voor 15:00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verstuurd.