Horloge boxen

In een horloge doos van Nova kun je je horloges veilig opbergen. De kussentjes in de display zitten er los in. Die kun je er dus eenvoudig uithalen en je horloge omheen doen. Zo blijven de horloges in de doos op zijn plaats en kun je ze ook mooi sorteren. Nova beschikt over 8 soorten horloge dozen.

Toont alle 4 resultaten

Horloge doos van Nova

Een horlogedoos bij Nova bestellen is snel en eenvoudig. Bovendien hebben wij diverse varianten horloge dozen, dus voor ieder wat wils. Heb je veel verschillende horloges dan is onze grijze horloge doos waarin je 12 horloges kunt bewaren een goede keuze. Heb je juist een beperkt aantal horloges dan heb je genoeg aan onze voordelige sieraden display voor vier horloges. Voor nog meer veiligheid en het stofvrij houden van je horloges kun je kiezen voor een horloge doos met klep. Misschien wil je je accessoires gecombineerd met elkaar opslaan. Dan raden we je het sieraden display voor horloges en zonnebrillen aan.

Prijzen

De meest voordelige horlogedoos is onze sieraden display met vier vakken. Hiervoor betaal je €14,95. Voor €5,- meer heb je een horloge doos met 12 vakken. Naast horloges kun je eveneens armbanden bewaren in deze sieraden display. Uniek is onze horlogedoos bestaande uit drie lagen: welk horloge plaats jij op de eerste rij? Er zijn drie rijen en drie plaatsen per rij. Voor deze display bestaande uit drie lagen betaal je €22,95. Het display met het glazen deksel is €29,95. Het materiaal van het merendeel van de displays bestaat uit velours.

Gecombineerd display

Voor het gecombineerde display betaal je €39,95. Daarmee heb je direct twee displays in een. Je kunt er zes horloges en drie (zonne)brillen in bewaren. Dit is de meest luxueuze uitvoeren van onze horlogeboxen, want het display is gemaakt van een hoge kwaliteit PU leer. Je kunt dit display ook op slot doen. Het gecombineerde display is een stevige horlogedoos voorzien van een klep zodat je je horloges en brillen beschermt tegen stof, vingerafdrukken en beschadigingen. Op de foto’s kun je detailfoto’s zien van alle onderdelen van deze horloge doos.