Kettingen display

Een van de kettingen displays van Nova Sieradenwebshop is een ware eye-catcher bij jou in je woning. Nova Sieraden Displays heeft verschillende halzen op een standaard waar je je ketting om kunt hangen. Deze displays zijn overigens ook zeer geschikt om je sjaals te bewaren. De prijzen variëren van €12,95 tot en met €29,95. Naast een hals op een standaard, kun je ook kiezen voor twee standaarden voor 5 of 8 kettingen, die blijven staan door een inklapbare pilaar. Tevens vind je bij het overzicht van onze kettingen displays een display voor armkettingen en een display met opbergvakken.

Toont alle 3 resultaten

Grootte kettingen displays

Afhankelijk van je hoeveelheid en de grootte van je kettingen, hebben wij kettingen displays in verschillende grootte. Voor grote kettingen raden wij het sieraden display voor kettingen XL aan. Dit display is circa 36 centimeter hoog en 25,5 centimeter breed. Heb je juist kleine, subtiele kettingen, dan is onze mini sieraden display de betere keuze. Deze hals is 16 centimeter hoog en 10 centimeter breed. Naast ons XL display en onze mini-display hebben wij nog drie halzen in verschillende groottes, te weten een display van circa 19 centimeter hoog en 21 centimeter breed en een hals van ongeveer 29 centimeter hoog en 21,5 centimeter breed. Tot slot, kun je ook kiezen voor het display van circa 30 centimeter hoog en 16 centimeter breed. Afhankelijk van de grootte van je kettingen en de hoeveelheid, kun je kiezen voor een bredere variant hals of een juist een minder brede hals. Weet je niet goed welk display het beste aansluit op jouw kettingen? Neem contact met ons op. Wij adviseren je graag.

Geen hals maar een alternatief

Een hals op een standaard is een elegante en opvallende manier om je kettingen (of sjaals) te bewaren. Vind je dat dit teveel ruimte inneemt, dan kun je ook voor een van de varianten in ons assortiment kiezen. Naast de hals op een standaard hebben wij ook twee kettingen displays die met behulp van een inklapbare pilaar blijven staan. Je kunt 5 of 8 kettingen bewaren via deze displays. Je hebt de keuze tussen een witte of zwarte standaard.