Oorbellenrekjes

Een oorbellenrekje is een trendy manier om je oorbellen op te bergen zonder dat je ze verliest. Ook geeft een oorbellenrekje je direct een overzicht van alle oorbellen die je hebt. Ideaal om te bekijken welke oorbellen je vandaag gaat dragen afhankelijk van de outfit die kiest. Je kunt zowel knopjes in je rekje hangen of grotere oorbellen (hangers en/of ringen).

Toont alle 8 resultaten

Soorten oorbellenrekjes

Kies je een zwart of wit oorbellenrekje? Bij Nova heb je de keuze uit 4 soorten. Een oorbellenrekje in zwart of wit voor 12 paar oorbellen (24 stuks) kost €24,95. Voor slechts €5,- meer heb je een oorbellenrekje voor 24 paar oorbellen (48 stuks) voor nog geen €30,-. Ben je dol op oorbellen, dan is de grotere variant voor jou de betere keuze. Ook bij dit rekje kun je kiezen tussen wit of zwart.

Levering producten

Ben je overtuigd en wil je een oorbellenrekje bestellen? We versturen je het rekje nog dezelfde dag als je deze voor 12:00 uur besteld. Het verzenden is bovendien helemaal gratis in zowel Nederland als België. Had je je iets anders voorgesteld van je oorbellenrekje? Ruilen mag altijd binnen 14 dagen in de originele verpakking. Let op: de retourkosten zijn voor je eigen rekening.

Andere producten

Naast een oorbellenrekje hebben wij nog veel meer sieraden displays waar je je sieraden in kan opbergen. Denk bijvoorbeeld aan horlogeboxen, een armbanden of kettingen display, combi displays of onze handige displays voor onderweg. Bekijk snel onze gehele assortiment.

Cadeautip

Onze sieraden displays zijn heel leuk om als cadeau te geven! Zowel voor heren als dames is een sieraden display een uitkomst. Heren kunnen hun horloges, zonnebrillen of manchetknopen in een van de displays bewaren, dames hun armbanden, kettingen, ringen en kralen.

Particulieren en zakelijke klanten

Nova richt zich zowel op particulieren als zakelijke klanten. Onze sieraden displays komen naast thuis ook van pas bij zakelijke klanten, bijvoorbeeld in hun winkelinrichting. Of voor gebruik tijdens een beurs of markt. Een aanrader voor zakelijke klanten is om hun logo op het sieraden display te laten drukken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.